The New Girlfriend - Une nouvelle amie - Noua iubită (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 298 | Dragoste
24
Ian
BluRay 720p

Titlu Filmului The New Girlfriend - Une nouvelle amie - Noua iubită (2014)

Cu combinația sa de elemente de poveste potențial volatile - inclusiv comedie neobișnuită, melodramă, tonuri de suspans și o contemplare extrem de fluidă a moravurilor sexuale contemporane - „Noua iubită” este un fel de act cinematografic de înaltă sârmă în care chiar și cel mai mic pas greșit ar putea trimite întregul lucru care se prăbușește la pământ într-o mizerie de farsă smutty și telenovele. Nu numai că filmul se menține în sus pe toată durata, una dintre cele mai mari plăceri ale sale este să vadă cum regizorul Francois Ozonreușește să găsească doar nota potrivită pentru astfel de materiale provocatoare. El transformă ceea ce ar fi putut fi un coșmar tonal în alte mâini într-o lucrare sălbatică de divertisment, una care reușește să fie simultan amuzantă, emoționantă, ușor deranjantă și incontestabil sexy de privit, indiferent de locul în care se află predilecțiile tale.

Filmul se deschide cu o înmormântare, apoi prezintă prietenia de-a lungul vieții dintre Claire (Anais Demoustier) și Laura ( Isild Le Besco ) din momentul în care se întâlnesc pentru prima dată la vârsta de șapte ani și devin BFF instantanee prin primele iubiri și primele sfâșieturi ale inimii lor. căsătorii - Laura către David ( Romain Duris ) și Claire către Gilles ( Raphael Personnaz). Pare atât de perfect încât unul așteaptă ca celălalt pantof să cadă, iar în curând se întâmplă când Laura se îmbolnăvește în mod neașteptat și moare în curând, lăsând un David devastat să-și crească fiica, Lucie, singură și o Claire la fel de lipsită să facă față cu ea la fel de profundă. sentiment de pierdere. Din moment ce este nașa Luciei, Claire decide că cel mai bun mod de a face față tragediei este să facă tot ce poate pentru a-l ajuta pe David să aibă grijă de fată ori de câte ori poate. Într-o zi, se duce neanunțată la casa lor și când intră, vede o femeie ciudată care ține copilul care se dovedește a fi David în perucă, machiaj și una din rochiile Laurei.

Inutil să spun că Claire este mai mult decât puțin surprinsă de această priveliște și David este obligat să explice lucrurile. Atâta timp cât își amintește, a avut o problemă cu îmbrăcămintea femeilor, deși subliniază că această dorință nu are nicio legătură cu sexualitatea și că este încă drept. Când s-a întâlnit și s-a căsătorit cu Laura, această constrângere s-a retras; acum că a plecat, dorința a revenit cu toată forța. Ca un avantaj secundar suplimentar, Lucie, care este prea tânără ca să-și amintească de Laura în orice altceva decât detaliile cele mai generale, pare să răspundă bine la această versiune a ei. Odată ce a coborât din șocul inițial, Claire este dispusă să îmbrățișeze această nouă latură a lui David și chiar îl ajută să-și dezvolte această nouă latură prin dublarea acestui alter ego „Virginia”.

Filmul a fost nominalizat la César Awards, France 2015, Ghent International Film Festival 2014, Hawaii European Cinema Film Festival 2015, London Film Festival 2014, umiere Awards, France 2015 și la San Sebastián International Film Festival 2014.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul The New Girlfriend - Une nouvelle amie - Noua iubită (2014) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |