The Hunger - Foamea (1983)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 118 | Dragoste
31
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului The Hunger - Foamea (1983)

Un triunghi amoros se dezvoltă între un vampir frumos, dar periculos, tovarășul ei de violoncelist și un gerontolog.

Miriam Blaylock este o vampiră, văzută în flashback-uri care beau de la victimele din Egiptul Antic , promițând oamenilor ales viața eternă ca iubitori de vampiri. Companionul ei actual este John, un violoncelist talentat pe care l-a recrutat în Franța secolului al XVIII-lea. Într-un club de noapte din New York, se leagă de un cuplu tânăr pe care îl aduc acasă și se hrănesc prin tăierea gâtului cu un pandantiv Ankh cu lamă . Cadavrele sunt eliminate de un incinerator în subsolul elegantei case din New York a lui John și Miriam, unde se prezintă ca un cuplu bogat care predă muzică clasică.

Acum 200 de ani de la întoarcerea sa, John începe să sufere insomnie și îmbătrânește ani în doar câteva zile. Ioan își dă seama de promisiunea lui Miriam că uciderea periodică și hrănirea cu victimele umane i-ar oferi nemurirea era doar parțial adevărată: el va avea viața eternă, dar nu tinerețea eternă. El îl caută pe doctorul Sarah Roberts, un gerontolog care lucrează cu oamenii de știință Tom (iubitul ei) și Charlie, specializându-se în efectele îmbătrânirii rapide la primate, sperând că va putea inversa decrepitudinea sa accelerată. Sarah presupune că Ioan este un ipohondric sau dezechilibrat mental și își ignoră cererile de ajutor. În timp ce John părăsește clinica furioasă, Sarah este îngrozită când vede cât de repede îmbătrânește. John o respinge odată ce încearcă să-l ajute.

Una dintre elevele Blaylock-urilor, Alice Cavender, coboară lângă casa lor pentru a spune că nu poate participa la lecția de a doua zi. Într-o ultimă încercare de a-și recâștiga tinerețea, John o ucide și se hrănește cu Alice, pe care Miriam o pregătea pentru a fi următoarea sa consoartă când a ajuns la vârstă, fără rezultat. John o roagă pe Miriam să-l omoare și să-l elibereze de agonia trupului său decrepit. Plângând, Miriam îi spune că nu există eliberare. După ce John se prăbușește în subsol, Miriam îl poartă în podul plin de sicrie și îl așează într-unul. La fel ca John, foștii iubitori de vampiri ai lui Miriam suferă o moarte vie veșnică, gemând neputincios și prinși în sicriele lor. Mai târziu, un oficial de poliție vine la reședință, în căutarea lui Alice dispărută. Miriam simulează ignoranța și susține că soțul ei se află în Elveția.

Filmul a fost nominalizat la Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1984 și la Turkish Film Critics Association (SIYAD) Awards 1997.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul The Hunger - Foamea (1983) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |