The Heiresses (2018)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 458 | Dragoste
24
Ian
BluRay 720p

Titlu Filmului The Heiresses (2018)

Chela și Chiquita formează un cuplu de peste 30 de ani, dar fondurile lor se epuizează. Încep să vândă mobila și Chela, temându-se de rușine, refuză banii de la prieteni. Când Chiquita primește o notificare să se prezinte la închisoarea orașului, acuzată că a căutat un împrumut în mod fraudulos, Chela este brusc singură. Spunându-le oamenilor că Chiquita a plecat să se cazeze la mare, ea continuă să vândă conținutul casei. Picuta, o doamna in varsta care locuieste in apropiere, intreaba daca Chela o va conduce sa viziteze prietenii care se intalnesc pentru felicitari si bârfe. Chiquita a fost cea care a condus venerabilul lor Mercedes, din moment ce Chela nu are permis, dar o obligă pe vecina ei, care o obligă să plătească pentru combustibil. Aceasta se dezvoltă într-un serviciu de taxi informal pentru prietenii lui Picuță.
Într-una dintre călătoriile ei o întâlnește pe mai tânără, plină de viață, Angy, care o roagă să iasă cu mașina pe autostrada către Itauguá , unde mama ei este tratată. Deși Chela nu a fost niciodată pe autostradă, ea face efortul. Angy se interesează de femeia în vârstă singuratică, spunându-i povești despre viața ei amoroasă foarte variată. Dar prietenia se răcește când Angy sare din mașină pentru a se alătura unui iubit în trecere. Chela se îngrijorează și că Chiquita din închisoarea pentru femei este prea interesată de ceilalți deținuți.
Conducându-l pe Picuta și pe câțiva dintre prietenii ei la o înmormântare, o reîntâlnește pe Angy și, târziu în noaptea aceea, cei doi se întorc la casa Chelei pentru a împărți o sticlă de vin. Când Angy se oferă, Chela se ascunde în toaletă. Apărând mai târziu pentru a o găsi pe Angy dispărută, ea se plimbă cu băutură în jurul orașului întunecat căutând-o. Câteva zile mai târziu, Chiquita este eliberată, dar Chela este dezorientată de stresul la care a trecut și de schimbările bruște cu care s-a confruntat. Dimineața, Chiquita o găsește pe Chela și mașina dispărute.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul The Heiresses (2018) la o calitate bună

avatar