Loving Annabelle - Iubind-o pe Annabelle (2006)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 89 | Dragoste
18
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Loving Annabelle - Iubind-o pe Annabelle (2006)

Annabelle Tillman, fiica unui senator în vârstă de 17 ani, mondenă și maturizată din punct de vedere emoțional, este trimisă la internatul Saint Theresa Catholic după ce a fost expulzată din două școli anterioare. Simone Bradley, profesoară de poezie la școală, se ocupă de căminul ei. Annabelle împarte căminul cu o colegă de clasă amabilă, Kristen. Își împarte camera și cu Catherine, care tinde să intimideze oamenii, și cu Colins, un student cu o dispoziție nervoasă.
Simone este un profesor de încredere și respectabil, care ocazional îndoi regulile din îngrijorarea pentru elevii ei. Viața ei personală este sinonimă cu respectarea convențiilor societății și a religiei sale. Annabelle este antiagentul ei, cu un comportament nestăpânit, alegeri neconvenționale și sfidarea directă a autorității.
Annabelle primește o severă mustrare de la directoare, Maica Imaculată, pentru că și-a etalat cu îndrăzneală mărgelele de rugăciune budiste . Simonei îi revine responsabilitatea de a o controla. La început, Simone cere ca directorul să o mute pe Annabelle într-un alt cămin, dar în curând își remarcă maturitatea și sensibilitatea și o convinge să respecte regulile școlii. În acest proces, Annabelle se îndrăgostește de Simone.
Simone ignoră uverturile delicate ale Annabellei până când sunt lăsate singure la școală în vacanța de primăvară. Simone o ia pe Annabelle într-o excursie de o zi la casa ei pe plajă, unde Annabelle descoperă detalii dureroase despre trecutul Simonei. Annabelle o ține strâns pe Simone în brațe, în timp ce Simone se descompune și se stabilește o conexiune emoțională profundă între ei.
Simone se străduiește să reziste Annabellei, dar este în cele din urmă mișcată de căutarea ei implacabilă. La dansul școlar anual, Annabelle urcă pe scenă cu chitara și cântă o melodie pe care a scris-o pentru Simone. Simone fuge afară, dar Annabelle o ajunge din urmă. Se sărută, apoi merg în camera Simonei și fac dragoste.
Filmul a fost nominalizat la Atlanta Film Festival 2006, Austin Gay & Lesbian International Film Festival 2006, Barcelona International Gay & Lesbian Film Festival 2006, Fort Worth Gay and Lesbian International Film Festival 2006, Paris Cinema Festival 2006.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Loving Annabelle - Iubind-o pe Annabelle (2006) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |