Hărţi către stele - Maps to the Stars (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 88 | Dragoste
02
Oct
HDRip 720p

Titlu Filmului Hărţi către stele - Maps to the Stars (2014)

Agatha Weiss ajunge la Los Angeles și angajează șoferul limuzinei Jerome să o ducă la locul fostei case a starului copil Benjie Weiss. Agatha are arsuri severe pe față și corp, ceea ce îi impune să ia o cantitate abundentă de medicamente. Benjie vizitează un copil care suferă de limfom non-Hodgkin în spital; fata moare mai târziu, iar Benjie se confruntă cu fantoma ei. Tatăl lui Benjie, dr. Stafford Weiss, este un psiholog TV care tratează actrița Havana Segrand în vârstă pentru abuzul suferit de mâna decedată a mamei sale, de asemenea, actriță. Agentul Havanei se luptă pentru ca Havana să aibă un rol într-un remake al filmului mamei sale Stolen Waters. Havana halucină în mod obișnuit cu privire la versiunea tânără decedată a mamei sale.
Benjie și mama sa, Cristina, negociază un rol pentru Benjie într-un film ca revenire după reabilitarea drogurilor. La propunerea lui Carrie Fisher , Havana o angajează pe Agatha, pe care Carrie o cunoscuse pe Twitter , ca asistentă personală. Agatha continuă să-l vadă pe Ieronim și se formează o poveste de dragoste, deși Ieronim pare rezistent la început. Stafford află prin Havana că Agatha s-a întors la LA. Agatha este sora lui Benjie - cu toate acestea, este evitată de părinții ei (Cristina și Stafford).
Folosind rolul Havanei din Apele furate pentru a avea acces la lotul de producție, Agatha îl vizitează pe Benjie pe platou. Un schizofrenic, Agatha îi spune că s-a întors dintr-un sanatoriu pentru a se remedia pentru incendiul care a ars-o și aproape că l-a ucis când avea șapte ani. Când Stafford află că Agatha l-a vizitat pe Benjie, el o găsește în camera ei de hotel, îi dă 10.000 de dolari și îi spune să plece din LA înainte să distrugă totul.
Benjie își sparge sobrietatea, ajungând la GHB și împușcă nepăsător câinele singurului său prieten. Agatha o vizitează pe mama ei, Cristina, și dezvăluie că, înainte să dea focul, descoperise că părinții ei erau fratele și sora, făcându-i pe Agatha și Benjie copii ai incestului. Cristina îi spune că s-au despărțit în copilărie și nu știau că sunt rude. Stafford vine acasă și, când Agatha îi spune că știe despre relațiile lor familiale, Stafford o bate violent, până când intervine Cristina. În timpul altercației, Agatha fură verigheta Cristinei. Pe platou, Benjie este bântuit de fata de la spital și, în timpul unei halucinații, își sugrume tânărul co-star. Copilul supraviețuiește, deși Benjie urmează să fie înlocuit în film.
Havana îl cere pe Jerome ca șofer și îl seduce pe bancheta din spate a limuzinei sale parcate pe aleea casei sale, în timp ce Agatha urmărește de la fereastră. Havana intră în casă și o salută pe Agatha pentru performanța ei slabă la locul de muncă și apoi o umilește verbal când constată că fata și-a pătat scumpa canapea cu sânge menstrual. Agatha bate Havana până la moarte cu unul dintre premiile ei.
Benjie scapă de spital și vine la casa Havanei pentru a o găsi pe Agatha. Agatha îi spune că totul trebuie să se termine acum. Ea îi arată că are verigheta mamei lor și îl instruiește să meargă la inelul tatălui lor.
Stafford se întoarce acasă să o vadă pe Cristina aprinsă lângă piscină. În timp ce ea țipă, cuprinsă de flăcări, el folosește o piesă de mobilier de piscină pentru a o împinge în piscina unde moare. Benjie ajunge și își găsește tatăl lângă piscină într-o stare catatonică. Își ia inelul de nuntă al tatălui de pe deget, apoi se reunește cu Agatha la locul de acasă anterior pe care Agatha îl arsese. Pe vatra șemineului, frații organizează o ceremonie de nuntă improvizată cu verighetele părinților lor.
Ei iau o cantitate extremă de pastile Agatha împreună, astfel încât să poată muri prin sinucidere, înainte de a se întinde pentru a privi stelele.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Hărţi către stele - Maps to the Stars (2014) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |