Canin - Dogtooth - Kynodontas (2009)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 441 | Dragoste
14
Noi
BluRay 720p

Titlu Filmului Canin - Dogtooth - Kynodontas (2009)

Un cuplu, fiul lor adult și două fiice adulte locuiesc într-un complex îngrădit. Copiii nu au cunoștințe despre lumea exterioară; părinții lor spun că vor fi gata să plece odată ce vor pierde un dinte de câine și că se poate pleca în siguranță doar cu mașina. Copiii se distrează cu jocuri de rezistență , cum ar fi păstrarea unui deget în apă fierbinte. Ei cred că au un frate de cealaltă parte a gardului căruia îi aruncă provizii sau pietre. Părinții recompensează comportamentul bun cu autocolante și comportamentul rău cu violența.
Tatăl plătește un agent de pază la fabrica sa, Christina, pentru a veni la casă și a face sex cu fiul. Frustrată de refuzul fiului de a-i da cunnilingusul , Christina își schimbă bandă cu fiica mai mare în schimbul cunnilingusului de la ea. Fiica mai mare o convinge pe fiica cea mică să-și lingă umărul bartând bentita. Mai târziu, fiica mai mică se oferă voluntară pentru a linge din nou bătrânul. Bătrânul nu are nimic de oferit în schimb, dar cel mai tânăr nu se supără și experimentează lingând alte părți ale corpului.
Tatăl vizitează o unitate de antrenament pentru câini și cere ca câinele său să fie returnat. Antrenorul refuză deoarece câinele nu și-a terminat antrenamentul și întreabă: „Vrem un animal sau un prieten?”
Când copiii sunt îngroziți de o pisică fără stăpân în grădină, fiul o ucide cu o pereche de foarfece de tăiere. Decizând să profite de incident, tatăl își rupe hainele, se acoperă cu sânge fals și le spune copiilor că fratele lor nevăzut a fost ucis de o pisică, cea mai periculoasă creatură. După ce i-a învățat să latre pe patru picioare pentru a se feri de pisici, familia ține o slujbă de pomenire a fratelui.
Christina schimbă din nou pentru sex oral de la fiica cea mare. Fiica respinge oferta de gel pentru păr și cere casetele de film de la Hollywood din geantă. Ea urmărește filmele în secret și apoi recreează scene și le cită dialogul. Când tatăl descoperă casetele, o bate cu una dintre ele, apoi merge la apartamentul Christinei și o lovește cu aparatul de fotografiat, blestemându-i pe viitorii ei copii să fie corupți de „influențe proaste”.
Părinții decid că, având în vedere că Christina nu mai este disponibilă, vor face ca fiul să aleagă una dintre surorile sale ca nou partener sexual. După ce a mângâiat ambele surori cu ochii închiși, îl alege pe cel mai în vârstă. Ea este incomodă în timpul sexului lor și apoi recită dialogul amenințător din filmul de la Hollywood către fratele ei.
În timpul unui spectacol de dans pentru aniversarea nunții părinților, fiica mai mică se oprește să se odihnească, dar bătrânul continuă și dansează coregrafia din filmul Flashdance , deranjându-i pe părinți. În noaptea aceea, își bate unul dintre dinții cu o gantere și se ascunde în portbagajul mașinii tatălui ei. Tatăl îi descoperă fragmentele de dinți și o caută fără rezultat. A doua zi el conduce la muncă; mașina stă în afara fabricii, nesupravegheată.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Canin - Dogtooth - Kynodontas (2009) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |