Și cât am fost aici - And While We Were Here (2012)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 119 | Romantice
19
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Și cât am fost aici - And While We Were Here (2012)

Jane (Kate Bosworth) și soțul ei, Leonard (Iddo Goldberg), călătoresc la Napoli, unde Leonard a fost angajat să predea și să cânte cu instrumentul său ales, viola. Jane și Leonard au o căsnicie încordată, cu Leonard, în credința lui Jane, nefiind un soț solidar sau grijuliu. Jane scrie un fel de memorie despre experiențele bunicii ei în războaiele mondiale în timp ce soțul ei lucrează. Jane vizitează insula Ischia pentru a evita izolarea cu care se confruntă singură în camera de hotel a cuplului. În timp ce ieșea la plimbare, ea îl întâlnește pe tânărul și plecatul Caleb, în ​​vârstă de nouăsprezece ani, cu care face o cunoștință. Cei doi petrec după-amiaza împreună și împart o cină mai târziu în acea noapte. Caleb și Jane fug de restaurant fără să plătească, făcându-l pe Jane să se simtă în viață, înainte ca Caleb să-i mărturisească că a plătit nota de plată când a mers la baie. Caleb cere numărul de telefon al lui Jane, dar ea refuză și prinde un feribot înapoi în camera ei de hotel.
În ziua următoare, Jane și Leonard împărtășesc un prânz în care se arată tulpina suplimentară, Leonard neînțelegând de ce Jane are o astfel de fascinație și invidie pentru viața unui adolescent „tânăr, fără griji”. În timp ce spune asta, Caleb ajunge brusc la restaurant și stă cu cuplul la invitația lui Jane. Leonard dă semne de suspiciune pentru cei doi și cere prompt verificarea. Cei trei merg spre munca lui Leonard, iar Caleb îi părăsește, dar nu înainte de a-și scrie adresa pe mâna lui Jane, în ciuda faptului că Leonard a subliniat că are o bucată de hârtie. Jane și Leonard își iau rămas bun unul de la celălalt, iar Jane se îndepărtează și o lovește din nou pe Caleb. Jane îl întreabă pe Caleb dacă o urmărește, la care întreabă dacă ar fi ciudat. Cei doi merg împreună și Caleb îi mărturisește lui Jane că nu poate Nu am dormit după ce am întâlnit-o și de fapt a plănuit să se lovească de ea, astfel încât să o poată vedea din nou. Cei doi împărtășesc un sărut pasional. Cu toate acestea, Jane se îndepărtează curând și pune la îndoială motivele lui Caleb înainte de a pleca și de a-i spune să nu o urmeze. Jane pleacă acasă să facă un duș, dar scrie adresa lui Caleb în caietul ei, ca să nu o piardă când se spală.
Jane încearcă să reaprindă scânteia în căsătoria ei și încearcă să inițieze intimitatea între cei doi, dar Leonard o respinge, concentrându-se în schimb pe munca sa. Încă o dată, Jane începe să vadă fisurile din căsnicia ei și urmează curând adresa din cartea ei pentru a-l găsi pe Caleb. Cei doi împărtășesc o zi de plimbare, dans și înot în jurul insulei înainte ca cei doi să facă sex în casa lui. Jane se întoarce în camera ei de hotel și soțul a doua zi dimineață, unde el o certă pentru că i-a permis să-și facă griji pentru ea, mai ales când ea susține că a mers doar toată noaptea. Jane îi spune lui Leonard că trebuie să vorbească, dar el insistă că trebuie să meargă la muncă.
În noaptea aceea, când Leonard ajunge acasă se luptă și Jane îi mărturisește aventura. Leonard este supărat la început, aruncând un pahar pe perete, dar în curând o roagă pe Jane să facă ceea ce trebuie să facă. De asemenea, el o roagă să-l întâlnească la gară la ora patru a doua zi, astfel încât să poată pleca împreună din țară și să-și repare căsătoria, fără vinovăție și fără întrebări.
Jane își petrece a doua zi dimineața cu Caleb, dar decide să-l părăsească și să-i respingă oferta de a călători cu el. Jane apare la gara unde Leonard așteaptă. Leonard zâmbește, dar subliniază, de asemenea, că se află pe partea greșită a pistelor și trebuie să treacă pentru a putea pleca împreună. Jane zâmbește înapoi cu un indiciu de tristețe și un tren vine și blochează vederea lui Leonard asupra lui Jane. Când trenul pleacă, Jane a plecat și ea, sugerând că s-a urcat în tren și i-a lăsat atât pe Caleb, cât și pe Leonard, lăsându-l pe acesta din urmă singur în gară.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Și cât am fost aici - And While We Were Here (2012) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |