Dragoste de cățeluș - Puppylove (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 162 | Romantice
30
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Dragoste de cățeluș - Puppylove (2013)

Diane, o tânără de 14 ani care locuiește cu fratele ei mai mic Marc și cu tatăl ei Christian, este dornică să-și exploreze sexualitatea. Când își vizitează prietenul, Antoine, cei doi se dezbracă și se culcă împreună. În timp ce Antoine o sărută și o numește frumoasă, ea îi spune că ar prefera să nu vorbească. El își cere scuze, iar cei doi încearcă să se simtă confortabil în diferite poziții sexuale. În cele din urmă, sunt depășiți de stângăcie și decid să nu facă sex. Antoine o duce înapoi acasă. Acolo, tatăl ei o prinde uitându-se la pornografie hardcore și ea ignoră cerințele sale de a o opri. Exasperat, pleacă.
În timpul școlii, prietenii lui Diane discută dacă pierderea virginității este dureroasă. Diane se întâlnește din nou cu Antoine, iar aceștia stau împreună împreună la el acasă. El îi cere să rămână, dar ea pleacă pentru a ei. Prin fereastra ei, o vede pe noua ei vecină, Julia, în timp ce tatăl fetei o reproșează. Enervată, Julia își închide perdelele. În timp ce Diane și familia ei iau cina, Julia se prezintă și cere ajutor pentru găsirea unui profesor local de pian. Christian și Diane promit să ajute.
La școală, Diane o abordează pe Julia cu numele unei profesoare de pian, dar Julia spune că a spus asta doar pentru a o cunoaște pe Diane. Cei doi au o prietenie, iar Diane o invită pe Julia la o petrecere. Julia le spune părinților că doarme acasă la Diane, dar Christian nu își exprimă îngrijorarea cu privire la participarea lui Diane. Diane îl îndepărtează pe Antoine și pleacă să o găsească pe Julia, care urmează să meargă într-o mașină cu doi băieți. Julia o invită pe Diane să i se alăture cu condiția ca Diane să nu încerce să o împiedice pe Julia să facă nimic. În timp ce Julia și un băiat fac sex, Diane și celălalt băiat ies din mașină. După ce al doilea băiat devine agresiv și o hărțuiește sexual pe Diane, fetele merg pe jos acasă.
Diane este rănită când îi vede pe Antoine și Julia împreună la școală. După antrenamentele de fotbal, Diane rătăcește în dușurile masculine complet goale, iar antrenorul îl cheamă pe tatăl ei să o ia. În timp ce se îndreaptă spre casă, Diane îl întreabă pe Christian dacă este atras sexual de ea și ea devine supărată pe măsură ce Christian bâlbâie să găsească un răspuns adecvat.
Pe măsură ce Julia și Diane se apropie, cochetează unul cu celălalt și se sărută. De asemenea, familiile lor devin mai prietenoase, iar Diane pleacă într-o vacanță cu Julia și părinții ei. Acolo, Julia seduce un barman. Deși inițial Diane refuză să se alăture celor doi în trei, ea bate mai târziu la ușă și îi privește pe cei doi cum fac sex. Julia o încurajează pe Diane să întrețină relații sexuale casual cu un bărbat la un club, dar după ce îi cere să îi facă sex oral, Diane insistă ca ea și Julia să plece.
Diane este surprinsă să afle că tatăl ei are o femeie acasă, iar zgomotul sexului ei o ține trează noaptea. Dimineața, ea își reproșează tatăl pentru comportamentul său iresponsabil, deoarece el nu l-a trezit pe Marc și l-a pregătit pentru școală. Mai târziu, cele două fete pleacă într-o călătorie cu Christian și Marc. Julia cochetează cu Christian în ciuda disconfortului lui Diane, iar fetele se angajează într-un trio cu un bărbat local, Paul.
Julia îl aprinde pe Christian și, în timp ce se uită fix la Julia, Diane îl pedepsește. După ce Christian se îmbată în noaptea aceea, Julia îl sărută și îl dezbracă. Christian o împinge slab și îi spune că este o idee proastă, dar continuă să-l seducă. În cele din urmă, Christian cedează, iar cei doi fac sex în afara unui copac. În timp ce Diane își caută prietena, este dezgustată să-i vadă pe cei doi făcând relații sexuale și îi dă o palmă tatălui ei. Christian își cere scuze și, în timp ce ea pleacă, el o ia după ea. După ce o ridică din nou, Diane o întreabă pe Julia dacă va fugi cu ea dacă o va întreba. Dezinteresată, Julia spune că nu ar vrea, iar Diane intră în trafic pe un drum aglomerat, spre groaza celorlalți. Filmul se termină în timp ce Diane stă pe cealaltă parte a drumului și zâmbește.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Dragoste de cățeluș - Puppylove (2013) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |