Womb - Pântecul mamei (2010)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 156 | Romantice
19
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Womb - Pântecul mamei (2010)

Filmul începe cu o femeie însărcinată ( Eva Green ) care îi spune copilului nenăscut că tatăl a plecat definitiv, dar că împreună vor începe o nouă viață. Apoi se spune o poveste de dragoste între doi copii, Rebecca și Tommy, care își jură dragoste eternă. Când Rebecca pleacă brusc în Japonia cu mama ei, cei doi sunt separați. Doisprezece ani mai târziu, Rebecca se întoarce ca tânără pentru a descoperi că Tommy (Matt Smith) nu numai că își amintește de ea, dar îi pasă încă de ea. Cei doi încep o nouă relație.
Tommy este un activist politic care luptă împotriva corporațiilor biotehnologice , care intenționează să deschidă un nou parc natural populat de animale create artificial prin clonare . Tommy plănuiește să strice ceremonia de inaugurare, lăsând rucsacii liberi plini de gândaci. Rebecca, ea însăși un programator de calculator al software-ului sonar de detectare a scurgerilor pentru containere de stocare subterane, insistă să îl însoțească pe Tommy.
Conducând spre locul noului parc natural printr-o sălbăticie singuratică, Rebecca îi cere lui Tommy să oprească mașina, astfel încât să se poată ușura la marginea drumului. Între timp, Tommy părăsește mașina și este lovit și ucis brusc de un vehicul care trecea.
Părinții Rebecca și Tommy sunt loviți de durere. Rebecca vrea să folosească noi progrese științifice pentru a-l clona pe Tommy și, prin urmare, să-l readucă la viață. Ea se oferă să fie impregnată folosind ADN-ul lui Tommy. Deși mama lui Tommy obiectează, tatăl său este de acord să ofere materialului celulei lui Rebecca Tommy, dar o îndeamnă să se gândească cu atenție la decizia sa înainte de a continua. Cu toate acestea, Rebecca continuă și concepe clona lui Tommy în pântecele ei. Ea vizitează mormântul original al lui Tommy în timp ce era însărcinată cu clona sa înainte de a naște prin operație cezariană .
Tommy este acum crescut ca fiul Rebecca, iar cei doi au o relație strânsă. Rebecca îi prezintă un pleo , un animal viu artificial creat folosind biotehnologie nouă. Tommy și colegii săi de joacă observă o fată din cartier și încearcă să stabilească dacă are un „miros de copiere”, deoarece fata este o clonă. Mămicile din cartier manifestă prejudecăți împotriva „copiilor”, așteptându-se ca Rebecca să nu-l lase pe Tommy să se asocieze cu ele. Rebecca, deși îngrozită, este de acord pentru a nu-și izola fiul. În cele din urmă, s-au răspândit zvonuri despre Tommy, iar Tommy este obligat să-și sărbătorească ziua de naștere singur cu mama sa, toți colegii săi de joc fiind împiedicați să participe mămicile lor.
Rebecca se mută într-o locație mai îndepărtată cu Tommy. Tommy începe să pună întrebări despre tatăl său, dorind să știe cum a murit tatăl său. El îngropă pleo-ul pe care i l-a dat mama lui de ziua lui în timp ce se juca cu prietenul său. Mama lui află și îi dă înapoi pleo-ul, care acum nu mai funcționează.
Filmul a fost nominalizat la Locarno International Film Festival 2010.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Womb - Pântecul mamei (2010) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |