Doi dintre noi - Two of Us - Paradise Z (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 81 | Dragoste
17
Mar
WEBRip 720p

Titlu Filmului Doi dintre noi - Two of Us - Paradise Z (2020)

Doi dintre noi - Two of Us - Paradise Z (2020)
Viața izolată ar putea fi noul normal, dar planurile Sylvia (Milena Gorum) și ale lui Rose (Alice Tantayanon) sunt distruse atunci când stațiunea paradisiacă de lux în care se află în picioare este atacată de zombii care au cucerit restul lumii. Fetele trebuie să se lupte pentru a supraviețui ... care o va face vie?
PARADIZE Z, scriitorul / regizorul thailandez Wych Kaosayananda, un film partener al său DRIVER, este un film cu două jumătăți care ar putea înstrăina chiar publicul pe care speră să îl atragă. Prima jumătate a filmului este aproape fără dialog și constă în vizionarea unui tânăr cuplu de lesbiene care își desfășoară rutina de zi cu zi. Îi vedem trezindu-se, mergând la o plimbare înarmați cu o armă de foc sau o bată de baseball, duș, relaxându-ne lângă piscina ranchului. Dacă nu ar fi fost o emisiune radio care arăta despre zombi în cincisprezece minute, atunci te-ai gândit unde se află acțiunea promisă de zombi de marketing (totul este în ultima parte a filmului).
Intitulat inițial „2 OF US”, PARADIZE Z s-ar putea dovedi prea minimalist pentru fanii de acțiune zombie și, oricât de frumoasă este locația, cinematografia și scorul ambient, acestea nu sunt suficiente pentru a atrage privitorul în totalitate, până la momentul în care haosul zombie anticipat se dezvăluie șanse ca mulți să fi renunțat la vizionare. Dacă alegeți să rămâneți cu filmul până la capăt, veți găsi că nu este nimic deosebit de nou în mix și secvențele de acțiune se simt de fapt mai plate decât prima jumătate languidă unde nu se întâmplă nimic. Filmul lui Kaosayananda este frumos să arate și să fie pus la punct competent, totuși cam atât. PARADIZE Z este prea minimalist și prea generic, unul numai pentru completiștii de filme zombie.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Doi dintre noi - Two of Us - Paradise Z (2020) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |