Anatomy of a Love Seen - Anatomia unei iubiri văzute (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 33 | Romantice
22
мai
WEBRip 720

Titlu Filmului Anatomy of a Love Seen - Anatomia unei iubiri văzute (2014)

Zoe (Sharon Hinnendael) și Mal (Jill Evyn) sunt două actrițe care se întâlnesc în timp ce filmează un film în care sunt distribuite ca iubite. Ele ajung să se îndrăgostească în acest proces și totul pare să meargă bine până luni mai târziu, când Mal își abandonează iubitul exact când cariera lui Zoe începe să descopere cu adevărat. Deși se pare că Mal avea puține motive să-și părăsească iubitul, adevărul este că Mal a fost anterior dependent de droguri și se temea că Zoe o va părăsi, așa că a părăsit-o pe Zoe înainte ca acest lucru să se întâmple. Cei doi ajung să fie atrași din nou împreună când sunt chemați înapoi de către Kara ( Marina Rice Bader ), regizorul de film, pentru a-și reînregistra scena de dragoste pentru distribuția în rețeaua TV.
Zoe și Mal au inițial o problemă în a se comporta, deoarece ambii au sentimente reținute unul pentru celălalt, dar Anne Pasternak (Constance Brenneman), producătorul filmului, îi ajută să lucreze profesional. De asemenea, Anne le consolează atât pe Zoe, cât și pe Mal individual și le menține încrederea pe linia de plutire. Zoe primește un telefon de la agentul ei, care îi spune că nu ar trebui să aibă nicio împușcătură astăzi. Zoe este apoi suspicios și o cheamă pe Kara. Kara îi dezvăluie apoi lui Zoe că nu există niciun acord de difuzare și a făcut acest lucru pentru a se asigura că Zoe și Mal s-au întors împreună. Zoe este supărată când aude asta și începe să aibă o cădere de nervi. Anne ajută din nou la calmarea situației, iar Mal o calmează și pe Zoe și o sărută. Acest lucru scade tensiunea dintre ei și în sfârșit sunt capabili să filmeze prima scenă.
Toată lumea este fericită că poate trece la următoarea fotografie. Zoe și Mal au un moment împreună și Zoe o întreabă de ce a părăsit-o Mal. Mal își explică motivul, dar Zoe este încă supărată și ajung să se certe, ceea ce le determină pe Kara și Anne să intervină, ceea ce o duce în cele din urmă la Kara să dezvăluie că nu a existat un acord de difuzare și că Kara a fost uimită să vadă că Zoe și Mal se îndrăgostesc unul de celălalt. acum șase luni pe același platou. Ea a vrut ca Zoe și Mal să se întoarcă împreună și să demonstreze că dragostea există. Kara sfârșește prin a anula filmarea și împachetează. Anne îl urmărește și cere să cunoască întregul adevăr, deoarece a lucrat timp de 15 ani cu Kara. Anne îi mai spune că voia ca Kara să-și observe eforturile. Kara îi răspunde apoi că Anne a făcut întotdeauna o treabă uimitoare și că este cea mai mare fană a lui Anne.
Mal și Zoe continuă să se ceartă, iar Zoe îi spune lui Mal că este exact ca mama ei. Acest lucru o supără pe Mal, care se închide în toaletă. Zoe își cere scuze pentru ceea ce a spus și încearcă să o consoleze, dar Mal nu cedează. Zoe părăsește apoi studioul și se așează în mijlocul drumului. Mal vine apoi să o caute și cei doi ajung să se uite unul la celălalt cu lacrimi în ambii ochi.
Filmul se încheie cu o scenă flashback cu șase luni mai devreme, în care atât Mal, cât și Zoe s-au îndrăgostit unul de celălalt după ce și-au filmat scena de dragoste și că s-au dus acasă și au făcut dragoste unul cu celălalt (pe bune și în afara camerei) pentru prima dată.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Anatomy of a Love Seen - Anatomia unei iubiri văzute (2014) la o calitate bună

avatar